Hizmetlerimiz

Özel Güvenlik Birimi

Oda bünyemizde kurmuş olduğumuz özel güvenlik birimi 23 güvenlik personeli 3 gezici araçla hizmet vermektedir. Şazmaz sanayi sitemizde araç,insan girişi kontrol altına alınmış gezici araçlarımızla eş zamanlı sokak,dükkan kontrolleri yapılmakta olup Hırsızlık sorunu çözüme kavuşmuştur

Sağlık Ocağı

1998 yılında Oto Sitesi 4. cadde Camii karşısında Odamız tarafından yapılan 3 katlı Sağlık Ocağımız hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Ocağımız Yıllık yaklaşık 12 Bin hasta muayene ederek Oda Üyelerimize ve ailelerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Bağ-Kur' lu ve SSK' lı tüm üyelerimiz Sağlık Ocağı- mızdan yararlanabildikleri gibi burada bulunan doktor ve sağlık görevlilerimiz ise Esnaf ve Sanatkarımızla yakından ilgilenmektedirler. Sağlık Ocağında Bağ-Kur üyelerimize muayene, tedavi,biyokimya,kantahlili, boğaz kültürü ve ilkyardım hizmetleri verilmekte olup, sağlık ekibi olarak 2 doktor, 6 hemşire olmak üzere toplam 8 personel himet vermektedir.

Kurtarıcı

Oda Üyelerimize hizmet vermek üzere faaliyete giren ve bu güne kadar hizmet veren kurtarıcımız birçok üyemizin yolda kalan aracına hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir.

Cenaze Nakil Hizmeti

Oda Üyelerimizin cenaze nakilleri amacıyla Cenaze nakil aracımız bir çok vefat eden üyemizi, annesini, babasını ve 1 nci dereceden yakınlarının ihtiyaç olunan yerlere naklini sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir.

Sosyal Yardım Fonu

Oda Üyelerimizden iş yeri yanan, mağdur olan ve doğal afete uğrayan üyelerimize hizmet vermek üzere Oto Sanatkarları Odası Sosyal Yardım Fonu kurulmuş ve bu güne kadar işyeri yanan birçok Esnaf ve Sanatkarımıza yardım elini uzatarak mağdur olan Esnaf ve Sanatkarların yarasına merhem olmaya çalışmaktadır. Fon 'a kayıtlı olan üyelerimiz bu fondan yararlanabilmektedirler.

İrtibat Büroları

Oda üyelerimizin yoğun olarak bulunduğu Oto Sanayi Sitesi ve Başkent Sanayi Sitelerinin bulunduğu mevkii de bulunan üyelerimize hizmet vermesi amacıyla Oda hizmetlerinin üyeye yakın olması sağlanarak Oto Sanayi Sitesi 1. cadde 22.Sokak No:34 adresinde Oda irtibat bürolarımız hizmet vermektedir.

Yayınlar, Oto Sanatkarlarının Sesi

Ankara Oto Sanatkarları Odası üyelerinin değişen kanunlar, güncel haberler, odanın çalışmaları hakkında ve esnaf ve sanatkarların sorunlarını dile getiren bir yayın organı olan Oto Sanatkarlarının Sesi adlı derginin çıkarılması sağlanarak tüm birimlere ve üyelere gönderilerek oto sanatkarları camiasının sesini duyurmaya çalışmaktadır.