English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Yenimahalle Belediye Başkanına Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Yenimahalle Belediye Başkanına Ziyaret

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, Yenimahalle Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Başkent Sanayi Sitelerinde ortaya çıkan sorunların çözümü için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüştü.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, görüşmeye Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, Başkan vekili Kazi Karataş ve yönetim kurulu üyesi Kefalettin Çataloğlu katıldı.

Arslanoğlu, Başkent Sanayi Sitesi'nde 1811. sokakta istimlak duvarının kaymasıyla yolun yaklaşık 1-1,5 metre çöktüğünü belirterek, durumun sanayi sitesinde çalışan esnaf ve buraya gelen müşteriler için ciddi tehlike oluşturduğunu bildirdi.

Yaşar ise sanayi sitesinde gerçekleşen istimlak duvarının yıkımı konusunun daha önce kendisine intikal ettiğini, kurumlararası yetkiden dolayı burada yükümlü olan yetkili mercinin, Ankara Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirtti.

Yaşar, şunları kaydetti: ''İstimlak duvarının yıkıldığı ve acilen yapılmasına dair bilgi Büyükşehir Belediyesi'ne verildi. Ben takip etme noktasında önümüzdeki günlerde tekrar Büyükşehir Belediyesi ile görüşeyim. Elimden gelen desteği vermeye hazırım. GİMAT sanayi sitesinde faaliyet yürüten esnafımız beni ziyaret etti. Buradaki sıkıntılarını, isteklerini bana aktardı. Burası için çalışma düzenleyebiliriz. Esnafla konuşabiliriz” dedi. 26 Temmuz 2011

Etiketler: Yenimahalle Belediye Başkanı, Fethi Yaşar, oto sanatkarı
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
31 + 6 =