English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Kazdal’a Makamında Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Kazdal’a Makamında Ziyaret

Zor Durumdaki Ankara Oto Esnafı, Kazdal'dan Destek İstedi.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, ile Yönetim kurulu üyeleri , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal’ ı makamında ziyaret etti.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu,  ile Yönetim kurulu üyeleri , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal’ ı makamında ziyaret etti.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu Kazdal ile Görüşmesinde Ankara da faaliyet gösteren oto sanayicilerinin  bağlı bulunduğu oda olduklarını belirterek, şunları söyledi; “ 4000 yakın üyesi bulunan Esnaf odasıyız. Ankara da faaliyet gösteren bu kadar çok esnaf olmamıza rağmen, oto sanayicileri olarak sıkıntılarımız artarak sürüyor’’dedi.

Esnaf odası başkanı Arslanoğlu sözlerine şöyle devam etti: ‘’Ankara Valiliği’nin aldığı bir karar ile  oto sanayicilerinin Şehir Merkezinde çalışmaları yasaklanarak, Şehir merkezi dışına çıkarılmasından sonra, Esnaf Şehir Dışındaki Sanayide, Her türlü vergi ve harçlarını ödeyerek yasal yükümlülüklerini yerine getirerek hizmet vermeye çalışmış ve Şehir dışında kalan Oto sanayicileri şehre olan uzaklık nedeniyle işlerin azalması ile karşı karşıya kalarak, gelir ve İş kaybına uğramıştır.

Ancak Şehir merkezinde kalarak, kaçak olarak hizmet vermeye devam eden bazı kişilere göz yumulması haksız rekabete ve Esnafın işsizlik riskine maruz kalmasına neden olmaktadır. Oto Sanayi sitelerine taşınan onca esnafı mağdur duruma düşüren kaçak işyerleri, Şehir Merkezinde kaçak olarak Devletimize Vergi ödemeden, kayıtsız olarak hizmet vermeye devam eden kaçak işyeri sahibi gözü açıkların yarattığı iş kayıpları ve haksız rekabet koşulları nedeniyle Esnaf dükkânlarını kapatmak zorunda kalmıştır.

Esnafımız şehir dışındaki sanayilerde vergisini, üstüne düşen her sorumluluğu yerine getirirken şehir merkezindeki kaçak bu işyerlerine göz yumulması Sanayi Esnafını üzmektedir. Devlet olarak sizlerin biran evvel bu soruna el atmasını istemekteyiz” dedi. Ankara Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal  da yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirirken, seçim zamanında yaptıkları ziyaretlerde,  şehir merkezindeki kaçak işyerleri nedeniyle Oto Sanatkarları Esnafından yoğun şikayetler aldıklarını belirterek, Kaçak işyerlerinin kaldırılması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.

Akdal,Sorunun çözümü için  çalışma başlatılacağını hatta bu noktada Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının bu ziyaretinin çok isabetli olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile bu yerlere beraber ziyaretler düzenlenmesi kararı alındı. Esnaf odası tarafından hazırlanacak olan raporla çalışmaların biran evvel başlatılacağı aktarıldı.

Küçük esnaf için ellerinden gelen her çalışmayı yürüteceklerini söyleyen Zelkif Kazdal, AK Parti olarak hep destek verdiklerini oto sanayiciler için de destek vereceğini özellikle şehir merkezinde kaçak çalışan bu işletmelerin yarattığı sorunu çözüm noktasında çalışacağını ifade etti. 09 Eylül 2011

Etiketler: Ak Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
45 + 20 =