English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Odalar Futbol Turnuvası Yapıldı
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Odalar Futbol Turnuvası Yapıldı

24. Ahilik Haftası Kutlamaları içinde bu yıl ilk defa ANKESOB tarafından organize edilen 8 takımın katılımıyla düzenlenen futbol etkinliğine, Ankara Vali Yardımcısı Mahmut YILDIRIM, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa DAK, ANKESOB Başkanı Mehmet YİĞİNER, Başkan Vekilleri Hüseyin AR, Muhittin KÖKSAL, Hasan H. ÇAVUŞCULU, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, diğer Esnaf Odaları'nın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Odaları futbol takımları oyuncuları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Turnuvanın açılışında kısa bir konuşma yapan Ankara Vali Yardımcısı Mahmut YILDIRIM "  Ahilik kültür ve geleneğinin yaşatılması adına her yıl düzenlediğimiz kutlama etkinliklerine bu yıl ilk defa yapılacak olan futbol turnuvası farklı bir renk katacaktır. Ben de maçları büyük bir merak ve heyecanla izleyeceğim. Müsabakalar Ahilik felsefesine uygun şekilde sportmence geçsin. Katılan tüm takımlara başarılar dilerken organizasyonu düzenleyen ANKESOB Başkanı Sayın Mehmet Yiğiner’e de teşekkür ediyorum " dedi.

Başlama vuruşu öncesi bir konuşma yapan ANKESOB Başkanı Sayın Mehmet YİĞİNER de, “ 24. Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde ilkini bu yıl gerçekleştirdiğimiz Futbol Turnuvasından amacımız öncelikle esnaf ilişkilerinin daha yakın ve sıcak olmasını sağlamak. Ahilik kardeşlik, birlik, beraberlik demektir. Biz de bu temel prensipleri yapacağımız müsabakalarla tüm hayatımıza yansıtacağız ” dedi.

Ankara Oto Sanatkarları Odası  : 5           Ankara Hurdacılar Odası  : 0

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının ilk maçı Ankara Hurdacılar Odası ile yapıldı. Maçlarda Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ve Hurdacılar Odası Başkanı İrfan Çinkaya’da oynadı. Zevki bir mücadele ile geçen maçı Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası 5-0 kazandı. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının futbol takımı diğer maçlarda mağlubiyet alarak futbol etkinliğinden geri çekildi.

ŞAMPİYON SARI FIRTINALAR

Futbol Turnuvası" 30.Eylül Cuma akşamı yapılan maçlarla sona erdi. 8 takımın katıldığı ve büyük çekişme yaşanan turnuvada şampiyonluk maçı Ankara Şoförler Odası ile Ankara Minibüscüler Odası arasında yapıldı. Şampiyon ise maçı 1-0 alan  “ Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası ” futbol takımı oldu.

3.lüğü ise Siteler Meslek Odaları’nı 2 – 1 yenen Ankara Berberler Odası aldı.  
Turnuvaya katılan takımlara Katılım Belgeleri ve sporculara da madalya ile birer çeyrek altın ise Ankesob Başkanı Mehmet Yiğiner, Başkan Vekilleri Hüseyin Ar ve H.Hüseyin Çavuşculu ile Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Mustafa Dak tarafından verildi. 

Dereceye giren takımlara Kupalarını  veren Ankesob Başkanı Mehmet Yiğiner; Bu yıl ilkini yaptığımız “ Futbol Turnuvası ” 24.Ahilik Haftası Kutlamalarına ayrı bir renk kattı. Bundan sonraki yıllarda da turnuvamız daha da genişleyerek devam edecek. Ahiliğin temel prensiplerinden olan dostluk, kardeşlik, hoşgörü, yardımlaşmanın yaşandığı futbol turnuvamıza katılan tüm Odalarımıza ve sporcu esnafımıza teşekkür ediyorum ” dedi. 11 Ekim 2011

Etiketler: Odalar Futbol Turnuvası, Futbol Turnuva Odalar
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
22 + 33 =