Haluk İpek’e Ziyaret
Haluk İpek’e Ziyaret

Ak Parti Genel Sekreteri, Ankara Milletvekili Haluk İpek’e Ziyaret Gerçekleştirildi.

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu Genel Başkan Yardımcılığı Genel Sekreterlik görevine gelen Ankara Milletvekili sayın Haluk İPEK beyefendiye, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu oto sanatkarı esnafı hakkında bilgi verdikten sonra, şehir merkezinde kaçak çalışan işyerlerinin her geçen gün arttığını söyledi.

Mustafa Arslanoğlu; “ şehir merkezinde kaçak çalışan kişiler her geçen gün artmaktadır. Buda sanayi sitelerinde çalışan esnafımıza zarar vermektedir. Hem Ankara da yaşayan vatandaşımız mağdur oluyor hem de sanayicimiz mağdur oluyor. Eline tornavida alıp ben ustayım diyerek araçları bırakın tamir etmeyi daha ciddi zararlara neden oluyorlar. Sizlerden buraların tamamen kapanmasını istiyoruz” dedi.

Haluk İpek; “Bunun üzerine çalışmalar yürütülüyor. Bende takip ediyorum. Burası için şikayetler sürekli geliyor. ” dedi. 11 Ekim 2011

Etiketler: Haluk İpek’e Ziyaret