English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Eğitim İçin Girişimler
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Eğitim İçin Girişimler

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, İşkur Ankara İl müdürü Talip Altuğ’ ziyarette bulundu.

Mustafa Arslanoğlu; “Sanayi sitelerinde çalışan esnafımıza, çırağımıza mesleki eğitim kursları düzenleme noktasında daha öncelerde verdiğimiz proje Milli Eğitim Müdürlüğünce ayarlanan saatlerde sıkıntı olmuştur. Verilen saatlerde eğitim yarım kalacaktır. Az gelen saatlerin değişip değişmediğini, sanayi esnafımız için İşkur olarak nasıl çalışmalar yürütülebilir” dedi.

İşkur Ankara İl Müdürü Talip Altuğ; “mesleki eğitim kurslarımızda saatler milli eğitim müdürlüğünce ayarlanmaktadır. Eğitim saati düşük ise bunu üzerine yazışma mutlaka yapılmıştır. İlerleyen günlerde de mesleki eğitim kursları açmayı planlıyoruz. Sanayicilerimiz içinde kurslarımız mevcut. İnternet sitemizden takip ederseniz açılan kurslara talep edebilirsiniz.

Meslek kurslarımız daha verimli ve bilgili eğitimler veriyoruz. İstihdamın artırılması, işgücü piyasasının nitelikli iş gücü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurslarımızı düzenliyoruz. Kurslarda ücret talep edilmediği gibi kurslara devam eden katılımcılara günlük 15 TL yevmiye verilmektedir” dedi. 11 Ekim 2011

Etiketler: İşkur Ankara İl müdürlüğü,Eğitim
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
25 + 41 =