English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Eğitimcilerden Esnaf Odasına Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Eğitimcilerden Esnaf Odasına Ziyaret

Keçiören teknik ve endüstri meslek lisesi öğretmenleri Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Başkan Mustafa Arslanoğlu Esnaf Odası hakkında kısa bilgi verdikten sonra, sanayide çalışanlarımızın eğitim seviyelerinin yükselmesi için girişimlerinin olduğunu söyledi.

Mustafa Arslanoğlu; “ sanayide çalışan ustalarımız olsun çırak ve kalfalarımız olsun hepsinin eğitim seviyelerinin yükselmesini arzu ederiz. Bunun için işkur il müdürüTalip Altuğ ile görüşmelerimiz gerçekleşti. Eğitim saatlerinde önceden ayarlanması projenin aksamasına neden oldu. Bu eğitimlerin takipçisiyiz. Bunun yanında üniversiteyle de görüşmelerimiz oldu. Her kanaldan çalışmalarımız devam etmektedir.

Üretimde ve hizmette kaliteyi geliştirmeye yönelik olarak çalışanlara uygulanan her türlü projenin içinde olmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde de çalışmalarımız olacak. Oto sanatkarı esnafının her alanda yeterli olması için çalışmalarımız devam edecektir. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir. Sizin okullarınızda öğrenen çıraklarımız kalfalarımız sanayide çok iyi işlere imza atmasını istiyorum. Artık gelecek teknoloji ile bütünleşen bilen kişiler ile devam edecek. Bu bakımdan eğitim kurumlarımız çok önem arz etmektedir.

Devletimizden de her platformda dile getirdiğim meslek liselerin sayılarının çoğaltılmasını istiyoruz. Böylelikle işinin tam eğitimini almış öğrencilerimiz sanayide kendini geliştirecektir” dedi. 12 Ekim 2011

Etiketler: Keçiören teknik ve endüstri meslek lisesi
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
48 + 24 =