English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Gençlere Avrupa’da Staj
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Gençlere Avrupa’da Staj

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası, Ankara İl Özel İdaresi’nin proje sahibi, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin, Gazi Üniversitesi’nin, SAMDED’in, TÜTEV’in ve APED'in de proje ortağı olarak yer aldığı, 'Yenilikçi İş Geliştirme ve Girişimcilik' adlı Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim projesi kapsamında oto sanatkarı gençleri yurt dışına eğitime gönderiyor.

8 Ocak 2012'de başlayacak proje kapsamında Almanya, İngiltere ve Belçika’ya 66 genç gönderilecek. Proje kapsamında gönderilecek gençlerin ulaşımı, konaklaması, yemek masrafları, sigortası, staj ve eğitim ücretleri, yabancı dil kursu ücretleri karşılanacak. Herhangi bir mesleği olan ya da mesleki eğitim almış bütün gençlerin diplomaları veya herhangi bir meslek sertifikasını belgelendirerek bu projeden yararlanabilecekleri belirtildi.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “1 ay sürecek olan bu eğitimden gençlerimiz için, iş kollarında sorunlar karşısında olsun, iş hayatında ve her türlü platformlarda kendilerini geliştirerek yenilikçi ve girişimci kobiler olma noktasında alınacak olan bu eğitim çok önem arz etmektedir. 15 Aralık son başvuru tarihidir. Yurt dışında ücretsiz eğitim almak isteyen gençlerimizin Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile iletişime geçmelerini bekliyoruz" dedi. 07 Aralık 2011

Etiketler: Ankara, Oto, Sanatkarları, Esnaf, Odası,
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
32 + 12 =