English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
TBMM Başkanı Çiçek’e Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
TBMM Başkanı Çiçek’e Ziyaret

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreteri Hatice Fidancıoğlu, TBMM  Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e Yapılan Ziyaret esnasında Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu yaptığı konuşmada,’’Tüm  oto sanatkarlarının selamlarını getirdiklerini, seçimden önce sayın Cemil Çiçek’in oto sanatkarı esnafı ile gerçekleştirdiği toplantıya katılmaları oto esnafına güç verdi. Esnafımızın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle  yanında olduğunuzu göstermenizden dolayı oto sanatkarı camiası adına şükranlarımızı sunarım” dedi.

Sözlerine devam eden Arslanoğlu; “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda size sorunlarımızı aktardık. O günden bu yana çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam etti. Ancak Sigorta şirketleri ile Oto Esnafının yaşadığı sıkıntılar adına esnafın lehine  çalışmalar gerçekleşmedi. Aksine aleyhimize çalışmalar yürütüldü. Tüm Türkiye’de faaliyet gösteren oto sanatkarı esnafı mağdur duruma düşürülmüştür. Bu noktada ilgili birimlerimizle görüştük. Haksız uygulanan bu gelişmeyi iptal etmek için uğraşıyor ve desteğinizi bekliyoruz .”dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Başkanı Cemil Çiçek Ziyaretine gelen Esnaflara hitaben Yaptığı konuşmada; “12 Haziran Seçimleri  öncesi oto sanayi Esnafını  ziyaret ederek esnafımızın yanında olduk. Şehir merkezinde kaçak çalışan işyerleri kapanma noktasında Ankara Büyükşehir belediyesinin çalışmaları halen  devam ediyor. Oto Sanayi Esnafının  en çok yakındığı şey ,kaçak çalışanlar konusu idi. Sıkıntılarınız noktasında ilgili birimlerle mutlaka Görüşmelerinizi devam ettirin, milletvekilleri ile görüşmelerinizi gerçekleştirin. Hatta hukuki alanda bu  konu ile ilgili hangi avukat uzmansa onlarla görüşüp hukuki çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Esnafımızın yanındayız. Her zaman beni ziyaret edip sıkıntılarınızı aktarabilirsiniz. ” dedi. 31 Ocak 2012

Etiketler: TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
46 + 23 =