English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Haydi Oto Esnafı Eğitime
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Haydi Oto Esnafı Eğitime

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ve KOSGEB desteği ile Uygulamalı Girişimcilik Kursu Eğitimi başlıyor. 09.04.2012 tarihinde başlanacak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile iş açmak isteyenler, KOSGEB’in desteği ile daha kolay imkanlarla iş yerlerini açabilecek veya geliştirebilecekler.

KOSGEB’in desteklerinden yararlanmak için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursunu girmek gerekmektedir. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası da herhangi nedenle iş yerini kapatmış ve tekrar işyerini açmak isteyenlere, yeni iş sahibi olmak isteyenlere ve kayıt dışı çalışanların bu vasıta ile kayıt altına alınmasını sağlamak için uygulamalı girişimcilik eğitimi açmak istemiştir.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu; “Girişimcilik konusunda eğitim alarak geleceğin iş adamı ve sanayicileri olmaları noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu sayede sanayilerimiz gelecek noktasında yok olma tehdidi ile karşı karşıya kalmayacaktır. Bu gibi eğitimler ve KOSGEB’in destekleri ile sanayide ve her alanla esnafımız ayakta kalacaktır.

Nisanda başlayıp Ağustos da bitecek olan Uygulamalı Girişimcilik eğitimi ile 240 vatandaşımız yararlanacaktır. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum kursa katılmak isteyenler Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile iletişime geçmelerini rica ediyorum.

Bu eğitimi alacak vatandaşlarımız eğitimi tamamladıktan sonra KOSGEB’e verecekleri projelerin kabul edilmesi halinde 27 bin ¨’si hibe ve iki yıl boyunca ödemesiz, 3. ve 4. yıllarda %50 oranında 8 eşit taksitle  70 bin ¨’si de faizsiz kredi almak için çeşitli haklardan yararlanabileceklerdir.” dedi. 27 Mart 2012

Etiketler: KOSGEB desteği, Uygulamalı Girişimcilik Kursu Eğitimi
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
41 + 11 =