English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Çankaya Üniversitesi İle Protokol
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Çankaya Üniversitesi İle Protokol

Çankaya Üniversitesi İle Ankara Oto Sanatkârları Esnaf Odası “Bilimsel Yardımlaşma Ve İşbirliği” Çerçeve Protokolü İmzaladı.

Çankaya Üniversitesi Yeni Kampüsü Konferans Salonunda, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile Çankaya Üniversitesi arasında bir işbirliği çerçeve  protokolü imzalandı.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa ARSLANOĞLU ile Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ziya Burhanettin GÜVENÇ tarafından imzalanan bu protokolün amacı; Çankaya Üniversitesinin “Sosyal Sorumluluk” prensibiyle bilgi birikimi ve deneyimlerini Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile paylaşarak, destek vermektir.

Bu protokol; Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ve Çankaya Üniversitesinin Ankara’da bulunan oto sanayinin rekabet gücünü ve verimliliğini arttırarak gelişmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan işbirliği çalışmaları kapsamında danışmanlık, eğitim, araştırma, ortak proje hazırlama, proje yürütme, bilgi paylaşımı alanlarında yapacakları işbirliklerini kapsamaktadır. 24 Nisan 2012

Etiketler: Çankaya Üniversitesi İle Protokol,Bilimsel Yardımlaşma Ve İşbirliği
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
34 + 31 =