English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Salih Kapusuz’ a Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Salih Kapusuz’ a Ziyaret

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim kurulu üyeleri Ankara Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’u AK Parti Genel Merkez’de ziyaret ettiler.

Gerçekleşen görüşmede Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu Ankara’da faaliyet gösteren oto sanayiciler hakkında bilgi verdikten sonra esnaf üzerinde sıkıntı yaratan sigorta şirketleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Arslanoğlu; “ gündem oluşturma noktasında elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bunun yanında ilgili makamlarla da görüşmeler gerçekleştiriyoruz. 1 yılı aşkın sürede sigorta şirketlerinin yarattığı sıkıntıları gidermek için gayretlerimiz olmuştur. Sonuç olarak geldiğimiz noktada ilerleme noktasında bir gelişme sarf edilemedi. Aksine biz oto sanayicilerimizin aleyhine gelişmeler yaşanmıştır. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı sigortacılık genel müdürlüğünce çıkarılan genelge ile esnafımız iyice mağdur duruma düşmüştür. Bu sadece benim sıkıntım değil Tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Oto Sanayicilerin sıkıntısıdır. Çok esnafımızın ekmeği ile uğraşılıyor. Büyük sermaye grupları üzerine çalışmalar yürütülüyor. Ama küçük esnafım sesini çıkarmıyor diye üzerimize yaptırımlar uygulanıyor. Bu nokta da tüm oto esnafımız için yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Ankara Milletvekili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz; “Bu konu üzerine üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. Sigortacılık genel müdürlüğünce çıkarılan genelge noktasında hemen çalışma başlatıyorum. İlgili birimlerimizle görüşme gerçekleştireceğim ve bu konu üzerine incelemelerde bulunacağım. En kısa sürede yaşanan sıkıntıları giderme noktasında ilerleme kat edeceğimizi umut ediyorum.” dedi. 14 Mayıs 2012

Etiketler: Salih Kapusuz, AK Parti Genel Merkez
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
44 + 34 =