English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Oto Sanatkarları Bursa Fuarında
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Oto Sanatkarları Bursa Fuarında

13 Mayıs Pazar günü Bursa da gerçekleştirilen 5. Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça ve Aksamları Fuarına Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası üyeleri ve Yönetim kurulu üyeleri ile ziyarette bulunmuşturlar.

Türkiye’nin her tarafından Fuar alanına ziyaretçilerin gözlendiği etkinlik alanında Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayileri, Ambalaj ve Plastik Endüstrisi ve Kauçuk, Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça ve Aksamları, Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri gibi birçok sektöründe beraber fuar düzenlendikleri etkinlikte otomotiv üzerine şu fuar kapsamları yer almıştır. Direksiyon Ve Fren Aksamları, Yağlama Ve Soğutma Sistemleri,Garaj Ve Servis Ekipmanları,Arka Aks, Göbek Ve Salıncak,Motor, Motor Aksamı, Ekipmanları Ve Aksamları,Oto Kauçuk Aksamları,Debriyaj, Şanzıman, Transmisyon Ve Aksamları,Benzin İstasyonları Donanımları,Marş Ve Ateşleme Sistemleri,Radyatörler, Isıtıcılar, Soğutucular Ve Klima,Hava Besleme Ve Yakıt Sistemleri,Oto Plastik Aksamları,Mono Blok Gövde, Taşıyıcı Ve Şase Aksamları,Aydınlatma (Far Ve Sinyal) Aksamları,Gövde Ve Isıtma Elektrik Sistemi,Yolcu Kabini Ekipmanları,Süspansiyon Aksamları,Kaporta Parçaları Ve Kapılar,Elektrik Ve Elektronik Ekipmanlar,Katalitik Konvektör Ve Eksoz Sistemleri,Diğer Aksamlar,Motor Elektrik Sistemi,Kabin İçi Kaplama, Döşeme Ve Koltuk Grupları,Oto Cam Ve Aksamları ,Lastikler,Standart Parçalar (Klipsler, Rulmanlar, Keçeler),LPG Sistemleridir.

10-13 mayıs tarihlerinde Bursa Uluslar arası fuar ve kongre merkezinde düzenlenmiş olan etkinlikte katılım sağlayan oto sanatkarları üyeleri programdan memnun olduklarını ve bu gibi fuarların meslek adına çok yararlı olduğunu dile getirdiler.

Alınan bilgiye göre 20 ülkeden fazla katılımcının olduğu ve 823 markanın sergilendiği fuar alanında oto sanatkarları üyeleri markalarla tek, tek incelemelerde bulunmuşlar ve teknolojiyi takip etme noktasında firma yetkililerinden bilgi almışlardır.

Diğer illerden gelen katılımcılarla da görüşen Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri oto sanayi üzerine Ankara da Oto Sanatkarları Esnaf Odasının yaptığı çalışmaları aktarmışlardır. Birlik ve beraberliğin sergilendiği programda üretici ve sanayide vatandaşa yardımcı olan sanayici dayanışması sergilendiği görülmüştür.

Birçok sektör fuarın bir arada sergilendiği kongre merkezinde katılımcılar diğer meslek dalları hakkında bilgi sahip olduklarını aktardılar. 16 Mayıs 2012

Etiketler: Oto Sanatkarları Bursa Fuarında
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
10 + 3 =