English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Genel Sekreterler Toplantısı
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Genel Sekreterler Toplantısı

ANKESOB tarafından düzenlenen Oda Genel Sekreterler toplantısı ve ESBİS eğitimine Odamız Genel Sekreteri Hatice Fidancıoğlu katılım sağlamışlardır.

Düzenlenen Genel Sekreterler  toplantısına ANKESOB Başkan Vekilleri Hüseyin Ar ve H.Hasan Çavuşculu ile Gazi Üniversitesi BEL-TEK Genel Koordinatörü Dr. Oğuz Poyrazoğlu da katıldı. 

ANKESOB Yazı İşleri Müdürü Kenan Atilla; 
“ 5362 sayılı kanunun ana başlıklarından ve odaların yaşadığı bazı mevzuat sorunları hakkında açıklamalarda bulundu. 
ANKESOB Eğitim, Proje, AR-GE  Müdürü Erdoğan Özen;“ Kurumsal başarıda insan faktörü ” konulu,
Gazi Ün.BEL-TEK Genel Koordinatörü Dr. Oğuz Poyrazoğlu;“ Halkla ilişkilerde etkileşim, iletişim ve davranış biçimleri ” konulu sunum yaptılar. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından uzun süredir çalışmaları devam eden Esnaf ve Sanatkarlar Bilgi Sistemi (ESBİS) deneme uygulamaları kapsamında düzenlenen toplantıda teknoloji kullanarak Esnaf ve sanatkarımızla ilgili her türlü işlem artık ESBİS üzerinden yapılacağı aktarıldı. işlemlerin daha hızlı yapabileceği ve zaman kaybının  önüne geçilecek olan ESBİS ile esnaflarımızın sadece kimlik numaraları ile  MERNİS, Vergi Dairesi  ve SGK gibi veri kaynakları ile doğrudan bağlantı kurabileceği, bu durum hem işlemleri hızlandıracak hem de esnafımızın kapı, kapı gezmesini engelleyecek olduğu vurgulandı.

ESBİS tam olarak çalışmaya başladığında bakanlık her türlü veriyi güncel ve sağlıklı şekilde istediği her an görebileceğinden, esnaf ve sanatkarımız ile ilgili her türlü planlamayı daha verimli olarak gerçekleştirebilecektir. 28 Mayıs 2012

Etiketler: Genel Sekreterler toplantısı,ANKESOB Başkan Vekilleri
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
42 + 25 =