English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Ego Genel Müdürüne Ziyaret
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Ego Genel Müdürüne Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO genel müdürü Necmettin Tahiroğlu makamında Ankara oto sanatkarları esnaf odası başkanı Mustafa Arslanoğlu,Başkan vekili Kazi Karataş yönetim kurulu üyesi  Kefalettin Çataloğlu katılımları ile görüşme gerçekleştirildi.

Başkan Mustafa Arslanoğlu Şaşmaz Oto sanayi sitesi için oto sanatkarına bağlı üyelerin istekleri olan otobüs seferleri için istek ve taleplerini aktardı; “oto sanayi sitesinde çalışan üyelerimiz ve yanlarında çalışan usta, kalfa ve çırakların ayrıca sanayimize gelen müşterilerimizin kullanımı için otobüs seferleri düzenlenmesini istiyoruz” dedi.

EGO genel müdürü Necmettin Tahiroğlu otobüs seferleri için hemen çalışma başlatacağını ve oto sanatkarı esnafları için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceğini aktardı.

Gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Ostim metro- Batıkent – Başkent sanayi ve Şaşmaz oto sanayi siteleri arası 235 hat nolu otobüs seferleri başlatılmıştır. Ne yazık ki sanayi sitelerimizde çalışan ve otobüs seferleri isteyen esnafımız ilgisiz davranıldığı gözlenmiştir. EGO genel müdürlüğünden alınan bilgilere göre düzenlenen seferlerde otobüs taşımacılığını kullanan kişi sayısının çok düşük olduğu gözlenmiştir. Bunun üzerine tekrar EGO otobüs seferlerinin tekrar gözden geçirileceği odamıza aktarılmıştır. 11 Haziran 2012

Etiketler: Ego Genel Müdürü,Şaşmaz Oto sanayi sitesi
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
50 + 24 =