English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Oto Sanatkarlarına Avrupa'da Staj
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Oto Sanatkarlarına Avrupa'da Staj

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası, otomotiv sanayinde ara eleman olarak çalışacak gençleri staj için Avrupa'ya gönderiyor.

Avrupa'nın da desteklediği "Otomotiv Sanayisine Ara Eleman Yetiştirme Projesi' kapsamında Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı'nın da katkılarıyla önümüzdeki günlerde Almanya, İngiltere ve Belçika'ya toplam 40 genç gönderilecek.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, söz konusu projenin; iş gücü piyasasında olan, teknik lise mezunu veya otomotiv alanında mesleki eğitim almış, Ankara'da otomotiv sanayinde çalışmış veya çalışmakta olanlar, otomotiv sektöründe temel eğitim almış, belirli problemlere aldığı geniş kapsamlı pratik ve teorik bilgiler sayesinde çözüm üreten, araç bakım ve servis hizmeti veren kuruluşlarda çalışmış kişilere yönelik olduğunu ifade etti.

Mustafa Arslanoğlu, Avrupa'ya gönderilecek gençlerin ulaşım, konaklama, yemek masrafları, sigortası, staj ve eğitim ücretleri ile yabancı dil kursu ücretlerinin karşılanacağını aktardı.

Projeye başvuru tarihinin 31 Mart'ta sona ereceğine işaret eden Arslanoğlu, 1,5 ay sürecek staj imkanı için müracaatların odaya yapılacağını söyledi. 25 Mart 2013

Etiketler: Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
9 + 48 =