ARTIK HER ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Salı, 26 Kasım 2013
ARTIK HER ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Esnaf ve müşteriler tarafından kullanılan bu yolun ne sebeple kapatıldığını anlayamayan esnaf hizmetlerin insanların hayatlarını kolaylaştıracak hizmet vermesi gerekirken Büyükşehir Belediyesinin neden Burada bulunan esnafı zorlaştırdığını kavramış değiller.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odamıza eylemin gerçekleştiği gün içerisinde esnaflarımızdan telefonlar gelmiş olup durumun akıbeti hakkında bilgi almak istemişlerdir. Oda Başkanımız Mustafa ARSLANOĞLU ve yönetimi bu işlevin gerçekleştiğini öğrenir öğrenmez hemen Büyükşehir Belediyesinde yetkili kişilerle görüşme gerçekleştirilmiştir.

Oda olarak zor günler yaşayan Küçük Esnafımız ve Özellikle Oto Sanatkarlarımızın işlerine engel teşkil edecek uygulamaların her zaman karşısında duracağız. Artık her şey eskisi gibi olmayacak.Yenimahalle İvedik sanayi sitesi Melih GÖKÇEK Bulvarında orta refüj çalışmalarında Altın örnek ve 88-1 sanayi giriş ve çıkışın kullanıldığı refüjün kapatılması Büyükşehir Belediyesi ekiplerince uygulamaya geçildiğini öğrenen Esnaf Bunun üzerine bu yolun kapatılmaması için Melih GÖKÇEK Bulvarında eyleme geçtiler.

Etiketler: Yenimahalle İvedik sanayi sitesi, Melih GÖKÇEK Bulvarı