English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Esnaftan Yanlış Uygulamaya Tepki
Pazartesi, 02 Aralık 2013
Esnaftan Yanlış Uygulamaya Tepki

Yenimahalle İvedik sanayi Sitesinde mevcut Melih GÖKÇEK Bulvarı alt yapısı tamamlandıktan sonra asfalt atılıp refüj çalışmaları sırasında Altın örnek sanayi sitesi ile 88-1 sanayi sitesine bağlantısının giriş ve çıkışların yapıldığı alanın orta refüjün Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapatılmasına tepki olarak oto esnafı Melih GÖKÇEK Bulvarında toplanarak bu bağlantı yerinin kapatılmasına tepki gösterdiler.

 

Sanayi sitesine orta refüjden açılan alandan giriş ve çıkışlarını yaptıklarını ve müşterilerin de bu giriş çıkışı kullandıklarını söyleyen esnaf ; “zor günler yaşadığımız bu günlerde birde Büyükşehir Belediyesi tarafından işlerimizi aksatacak ve bize engel olacak girişimlerin yapılması bizleri üzmüştür. Esnaf arkadaşlarımızla burada bu yanlış uygulamayı engel olmak için toplandık” dedi.

 

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasına yağmur gibi telefon akışı yaşandı. Esnaf yapılan bu müdahalenin bir an önce çözülmesini ve gerekli kişilerle görüşülerek eskisi gibi bağlantının açık olmasını istediler.

“ESNAFIMIZ MAĞDUR OLACAK”

 

Oda Başkanımız Mustafa ARSLANOĞLU ve yönetimi bu gerçekleştirilen yanlış uygulama için Ankara Büyükşehir Belediyesi İnşaat yapım şube müdürü Ali İhsan ATEŞ’in makamında yapılan görüşmede neticesinde Melih GÖKÇEK bulvarı üzerinde refüj çalışmalarında yapılan yanlışlığını gerekçeleri ile anlattı. İnşaat Şube müdürü Ali İhsan ATEŞ olayda haber aldıklarını, esnafın eylem içerisinde bulunduklarını duyduğunu beyan etti.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde Melih GÖKÇEK Bulvarı eskisi gibi araç trafiğine açık olacağı Oda başkanımıza intikal ettirilmiştir. Başkan ARSLANOĞLU; “esnafımız bulvar bağlantı yolunun kapanması ile mağdur olacaklardı ve oda olarak buna sessiz kalamazdık. Büyükşehir belediyesi İnşaat yapım şube müdürü Ali İhsan ATEŞ beyle hemen görüşme gerçekleştirilip olayın tatlıya bağlanması bizleri memnun etmiştir. Zor günler yaşayan üyelerimiz ve orada çalışan bütün esnafımız işlerin kolaylaştırılması varken diğer yandan zorlaştırılması bizleri üzmüştür. Yerel yönetimlerle sürekli istişare içindeyiz. Bu gibi tatsız olayların gerçekleşmemesi için uğraşmaktayız.” dedi.

Etiketler: Yenimahalle, İvedik sanayi Sitesi, Melih GÖKÇEK Bulvarı, alt yapı
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
17 + 15 =