English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Çözüm Olmaya DEVAM
Salı, 14 Ocak 2014
Çözüm Olmaya DEVAM

ÇÖZÜM OLMAYA DEVAM

 

12 Ocak 2014 tarihinde Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nın 38. Olağan genel kurulu Nazım Hikmet Kültür Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile çok sayıda misafirin katıldığı seçimde 2 aday yarıştı.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; “Göreve geldiğim dönemde Ankara'da 350 bin araç sayısı vardı. Şimdi bakıyoruz bu sayı  1,5 milyona çıktığını görüyoruz. Oto sanatkarları olarak bu sayı sizin için sevindirici. Bununla beraber araç sayısının artması ile trafiği rahatlatmak için de düzenlemeler gerekiyor. Bunun için alt üst geçitler sayısını her yıl artırdık. Sanayilerimizde oda başkanının talepleri dahil çok çalışmalar gerçekleştirdik.

 

Sizin rahatsız olduğunuz İskitler’de kaçak çalışanları kaldırmak için emin olun gayretle çalışıyoruz. Buraya MİA projemizi başlattık.  Burada sorunlarla karşılaşıyoruz. Biz dükkanları mühürlüyoruz, hak sahipleri mahkemeye veriyor. Çoğunu kaldırdık. Sadece 15 dükkan kaldı. İnşallah Allah nasip ederse tabiî ki sizde destek verirseniz tekrar seçilip bunları da kaldırıp Projemizi başlatacağız.” dedi.

 

ZAFER, MUSTAFA ARSLANOĞLU’NUN OLDU

 

Yapılan seçimde zafer, oyların 589 alan Mustafa Arslanoğlu ve yönetiminin oldu.

 

Mustafa Arslanoğlu 2. dönem tekrar seçilerek güven tazeledi. 23 yıllık oda başkanlığı yapan Şerafettin Kaya tekrar aday olmasına rağmen 427 oy alarak ikinci kez tekrar mağlup oldu.

 

Mustafa Arslanoğlu Şerafettin Kaya’yı sahneye davet ederek “birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik kazandı, oto sanatkarları, meslektaşlarım kazandı.” dedi.

 

OTO SANATKARLARININ SESİ OLMAYA DEVAM

 

Mustafa Arslanoğlu ve Yönetimi ile birçok esnaf sahnede kutlama, tebrik ve foto çekiminin ardından konuşma gerçekleştiren Mustafa Arslanoğlu; “Değerli yol arkadaşlarım, ikinci kez beni ve yönetimimi seçtiğimiz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz kazanacağımızı biliyorduk, bundan çok emindik. Çünkü biz durmadan çalıştık, esnafımın sıkıntılarına çözüm olmaya devam ettik. Çalışmak bizden takdir sizden dedik. Bundan sonrada çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Buradan sizlere söz veriyorum. Çözüm olmaya devam edeceğiz. Bizim yönetimimizle ilkleri odamıza biz sunduk. Bundan sonrada ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Esnafımız kendi iradesini sandığa koydu. Biz eğilmedik dik durduk. Bugünden sonrada yine dik duracağız. Oto sanatkarlarının sesi olmaya devam edeceğiz. Biz haksızlık karşısında duracağız. Dünde olduğu gibi bundan sonra da bütün oto sanatkarlarını kucaklayacağız. Kapımız herkese açıktır. Ezmeden, eğilmeden, kardeşlik, dostluk içinde hedefimize ilerleyeceğiz. Seçimde görev yapan güvenlik kuvvetlerine, sandık görevlilerine ve özellikle seçimlere katılım konusunda iştirak eden bütün meslektaşlarıma yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bahtımız, yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun,” dedi.

 

 

Etiketler: SEÇİM, MELİH GÖKÇEK,ANKARA,MUSTAFA ARSLANOĞLU
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
24 + 48 =