English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
ETİMESGUT KAYMAKAMINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Pazartesi, 10 Şubat 2014
ETİMESGUT KAYMAKAMINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ETİMESGUT KAYMAKAMINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının Sanayi sitelerinde çalışan oto sanatkarları esnafının sıkıntılarını gidermek için ilgili kamu kuruluşları ile görüşmelerine devam ediyor.

Etimesgut Kaymakamı Cumali ATİLLA ile gerçekleştirilen görüşmede sayın Cumali ATİLLA Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının yönetiminin ziyaretinizden çok memnun olduğunu oto sanayi sitesini birlikte esnaf ziyaretinde bulunabileceğini aktardı.

Başkan Mustafa ARSLANOĞLU; “ Oto sanatkarının bu güne kadar geri planda bırakıldığını ben ve yönetimim bunun böyle gitmeyeceğini biliyoruz ve bunun için her platformda kendimizi tanıtıp, sorunlarımız için gerekli işlemlerin yürütülmesi için aktarımlarda bulunuyoruz. Hiç birşey artık eskisi gibi gitmeyecek. Şaşmaz daki Oto sanayi sitesinin sıkıntılarını Etimesgut Belediye Başkanına hem yüz yüze hem de yazışma ile aktardık. Şu ana kadar bir çalışma göremedik. Devletimizden de oto sanatkarımıza yardım elini uzatmasını istiyoruz. Oto Sanayi sitesine gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde sizleri de aramızda görmek bize onur verir. ” dedi.

 

 

Etiketler: kaymakam
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
22 + 42 =