English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Odamızdan 3. Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri
Salı, 05 Nisan 2016
Odamızdan 3. Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nın düzenlediği ‘Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri’ Swiss International Kızılcahamam Termal Otel Anadolu Salonu’nda bu yıl üçüncü defa yoğun bir katılımla yapıldı.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri’ne davetliler,  sektörle ilgili çeşitli firmaların temsilcileri ile oto sanatkarı esnafı katıldı.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Arslanoğlu, yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden itibaren mesleğe ve meslektaşlarının menfaatlerine yönelik kurum ve kuruluşlarla her zaman işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, esnaf ve sanatkarın bütün sorunları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve bu sorunların büyük bir bölümü çözdüklerini söyledi. Bundan sonra da esnaf kardeşlerimize elimizden gelen her şeyi her zaman yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından her yıl olduğu gibi Birlik, Beraberlik mesajı verildi.

Toplantı sonrası Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Arslanoğlu tarafından katılımcılara plaket, sertifika ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etiketler: Birlik,Beraberlik,Eğitim Semineri
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
3 + 47 =