English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
4. Birlik Beraberlik Kardeşlik Ve Eğitim Seminerinde Buluştuk
Cuma, 02 Eylül 2016
4. Birlik Beraberlik Kardeşlik Ve Eğitim Seminerinde Buluştuk

Ankara oto sanatkarları esnaf odasının 4.sünü düzenlediği “Birlik Beraberlik Kardeşlik Ve Eğitim Semineri” Kızılcahamam Swiss Otelde yapıldı.

Şaşmaz sanayi esnafının katıldığı seminere Etimesgut Belediye Başkan yardımcısı Cemal Satılmış ile bazı oda başkanları ve davetliler katıldı.

Seminerde konuşan oda başkanı Mustafa Arslanoğlu 6 yıl önce göreve geldiklerinde oda ne iş yapar? Sadece aidat alır diye düşünüldüğünü ama bugün gelinen noktada odanın üyesiyle bütünleşmiş sorunların çözümü için uğraş verip bunda da başarılı olan bir kuruluş haline geldiğini belirtti.

Mustafa Arslanoğlu artık iyi günde kötü günde birlikte olduklarını geçmişte oda başkanını bir çok üyenin tanımazken bugün her üyeyi gidip ziyaret ettiklerini herkesin her sorunu rahatlıkla başkana anlatabildiğini söyledi. Arslanoğlu odalarının Ankara’nın 4. Büyük odası olduğunu da belirterek gücümüzün farkındayız sizde farkında olun dedi. Her konuyu üyelerle istişare yaptıklarını ve ondan sonrada yetkililere taşıdıklarını belirten Arslanoğlu bu sayede birçok sorunu çözdüklerini ve çözmeye de devam ettiklerini belirtti.

Başkan Arslanoğlu konuşmasının devamında: “Esnaflarımız duyarlı olmalı evine ekmeğini götürdüğü mesleğine karşı saygılı olmalı “senin en önemli işin mesleğin” AB fonlarından yararlanmak ve yurt dışına gitmek için arkadaşlar yeterli duyarlılığı göstermiyor 15 gün ben Avrupa’ya nasıl giderim diyor halbuki git hem mesleki tecrüben artsın hem de müşterin sana daha fazla güvensin. Ankara’nın 4. Büyük odasıyız eş ve çocuklarımızla 30-35 bin kişilik nüfusa sahibiz. "Ben her esnafımıza gidip sorunlarını dinliyorum. Sorunları gündeme getirdik ama asla yapmacılık yapmadık." "Türkiye’nin en iyi esnaf odalarından biri haline geldik bu kolay olmadı "diye konuştu.

Etiketler: Birlik Beraberlik Kardeşlik Ve Eğitim Semineri,Ankara Esnaf Odası,Mustafa Arslanoğlu
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
6 + 47 =