Şaşmaz oto sanayi sitesi güvende
Çarşamba, 21 Haziran 2017
Şaşmaz oto sanayi sitesi güvende

Oto Sanatkârları Odası Başkanı Arslanoğlu, dükkânlara sigorta yaptırdıklarını, 29 güvenlik personeli ve 3 gezici aracı hizmete soktuklarını, güvenlik kapıları ve kameralarla hırsızlara “dur” diyeceklerini ifade etti

Şaşmaz Oto Sanayi bölgesinde hırsızlık vakalarının artması üzerine Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası harekete geçti. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, sanayi esnafının güvenlik konusundaki şikayetlerini dinlediklerini ve oto sanayi bölgesindeki esnafların istekleri doğrultusunda güvenlik önlemlerini artırdıklarını söyledi. Sanayideki dükkânları tek tek sigortalattıklarını belirten Başkan Arslanoğlu, "Bunların yanında gezici ve sabit güvenlik görevlisi istihdamına karar verdik. Bu sebeple de sanayi sitemize hizmet verecek bir güvenlik şirketi kurduk. Bunun sonucunda da 29 güvenlik personeli ve 3 gezici aracı hizmet için sitemize kazandırdık" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Şaşmaz Oto Sanayi bölgesindeki esnaf ve müşterilerin en çok şikayet ettiği hırsızlık ve güvenlik sorununun önüne geçilebilmesi için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Arslanoğlu, "Bundan sonraki süreçte ise sanayi sitesinin tüm giriş ve çıkışlarının kontrolü için güvenlik kapılarıyla güvenlik kameralarını kuracağız. Bu konudaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek, böylelikle inşallah hırsızlık sorununa 'dur' demiş olacağız. Esnafımız artık rahat nefes alacak, ileriki zamanlarda kapısını kilitmeden evine gidip uyuyacak" şeklinde konuştu.

BÜYÜK BİR ADIM ATILMIŞ OLDU

Arslanoğlu şöyle devam etti: "Esnafın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Göreve başlarken 'sorun olmaya değil çözüm olmaya geliyoruz' demiştik. İnşallah hırsızlık sorununa dur diyeceğiz. Esnafın ve müşterilerin sıkıntı içinde olduğu hırsızlık ve güvenlik sorununun önüne geçilmek üzere bir büyük adım atılmış oldu

Etiketler: sanayi güvenliği,Şaşmaz Oto Sanayi