Geleneksel İftar Yemeklerimizde Buluştuk
Çarşamba, 21 Haziran 2017
Geleneksel İftar Yemeklerimizde Buluştuk

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası olarak geleneksel düzenlediğimiz iftar yemeklerimizde esnafımızla bir araya geldik.

Ankara geneli oto esnaflarıyla bir araya gelen geleneksel iftar yemeğine Oda başkanı Mustafa Arslanoğlu, oda yönetimi, oto esnafı ve davetliler katıldı.

Yapılan iftar yemeklerindeki katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Arslanoğlu: “Ankara ve ilçelerinde bulunan Ota esnaflarımızla orucumuzu farklı gün ve mekanlarda beraber açıyoruz. Amacımız bu birlik beraberliği sağlamak ve devam ettirmek. Oto esnafımızla ne kadar övünsem az olur. Davetlerimizde çok muhteşem büyük bir katılım oluyor. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Kocaman bir aile olarak yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler: oto esnafı,geleneksel iftar yemeği