ZİYARET
Pazar, 18 Kasım 2018
ZİYARET

Şaşmaz Oto Sanayi Sitesinde Yeni yapılan Odamız Şubesini ziyarete gelen AKParti  Ankara Milletvekilimiz Sayın Hacı Turan ,AKParti Etimesgut İlçe Başkanı Sayın Ebubekir Kiper ve beraberinde gelen misafirleri Oda Başkanımız Sayın Mustafa Arslanoğlu, oda yöneticilerı ve Oda çalışanlarımız tarafından karşıladı Odamız Toplantı salonunda Başkanımız ARSLANOĞLU Sanayimizin sorunlarını,esnafımızın sigorta şirketleri ile yaşanan sorunlarını,çıraklık ve staj günlerinin emekliliğe sayılmasını,bu soruna ilk müdahale olan oda olma ünvanı kazandıklarını bu konu ile millevekillerimize yazılı talepte bulunduğumuzu dile getirdi inşallah çıraklık ve sstaj günlerinin emekliliğe yansıması bu konudan madur esnafımızın yüzünü güldürüp maduriyetini giderecektir. Göreve başladığımız günden bu güne aştığımız sıkıntıları,odamızın Ankara hatta Türkiye de en çok proje üreten ve hayata geçiren oda olduğunu  anlattı.Sayın Hacı Turan sizler sorunlarınızı sıkıntılarınızı bizlere taşıyacaksınız bizlerde imkanlar dahilinde değerlendireceğiz.Bizim kapımız her zaman açık her zaman gelirsiniz bizler devamlı gezmeye esnafımızın halkımızın sorunlarını dinleyip sorunlara çözüm olmak için çalışıyoruz.Sanayimizde Esnaf ziyaretinde de bulunarak sanayimizden ayrıldılar.

Etiketler: oda,başkan,milletvekili,hacı,turan,etimesgut,ilçe,ak,parti,şube