Kızılcahamam'da Geleneksel Odamızın birlik ve beraberlik semineri
Çarşamba, 18 Mart 2020
Kızılcahamam'da Geleneksel Odamızın birlik ve beraberlik semineri

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasımız (AOSEO), Kızılcahamam’da “Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri” düzenledi.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odamız(AOSEO), Kızılcahamam'da “Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri” düzenledi.

Odamız  Kızılcahamam'da bir otelde “Birlik, Beraberlik ve Eğitim Semineri” düzenledi. Daha önceki aylarda ivedik esnafımızın katıldığı şimdide Ankara Şaşmaz Oto Sanayi esnafının sorunlarının konu edinildiği programda konuşan Oda Başkanımız Mustafa Arslanoğlu, Şaşmaz Oto Sanayiine ilişkin açıklamalarda bulundu ve bölgedeki sorunların çözülmesi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan sözü aldı.

Programda esnaflara seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Ankara Oto Sanatkarları Esnafını birlik ve beraberlik içerisinde olmalarından ve başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Ankara Oto Sanayii esnafının her zaman yanında olacaklarını dile getiren Yavaş, esnafın iş hacimlerini daha çok genişletip istihdamı artırmaları için destekçisi olacaklarını da belirtti.

Programa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AOSEO Başkanımız Mustafa Arslanoğlu, Ankara'da bulunan oda başkanları, STK'ler ve ve 800 Şaşmaz esnafı katıldı.

Etiketler: oto,seminer,eliz,otel,esnaf,mansur,yavaş,büyükşehir,ankara,mustafa,arslanoğlu,sanatkarlar,kızılcaham