Kendimizi anlatıyoruz, ziyaretlerimiz de hız kesmiyoruz
Çarşamba, 15 Aralık 2021
Kendimizi anlatıyoruz, ziyaretlerimiz de hız kesmiyoruz
Üyelerimize maddi manevi fayda sağlayacak tüm hizmetler için seferber olduk. Var gücümüzle çalışıyoruz. Odamız hizmetlerini, yaptıklarımızı yapacaklarımızı ayrım gözetmeksizin hizmet alabileceğimiz ortak çalışacağımız herkesi ziyaret ediyor, herkesi odamıza ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Sloganımız ise; YORULMAK YOK HİZMETE DEVAM… Yenimahalle belediye başkanımız sayın Fethi Yaşar I ziyaret ederek İvedik OSB Başkent sanayi Örnek sanayi ve Ostim Yıldırımlar sanayilerimizdeki asfalt, çöp konteyneri, hurda Araç sıkıntılarını aktardık kendileri Çözüm için çalışma başlatacaklarını söylediler Esnafımız adına teşekkür ediyorum. Etimesgut belediye başkanımız Sayın Enver Demirel i ziyaret ederek oto sanayimizden Başta Hurda Araçlar olmak üzere Çöp Konteyneri ve asfalt eksiklerimizi ilettik önümüzdeki günlerde oto sanayimizde çalışmalar başlayacaktır Kendilerine teşekkür ediyorum. YORULMAK YOK HİZMETE DEVAM Çalışmalarımız Netice vermiştir Tüm Esnaflarımızın ve müşterilerimizin Trafik hasarlarında Parça değişimi Hasarlı parça orjinal ise Orjinal olarak değişimiyle ilğili Tebliğ Resmî Gazetede yayınlamıştır Hayırlı uğurlu olsun. YORULMAK YOK HİZMETE DEVAM OSTİM Yıldız sanayi ve Ayyıldız Sanayi Hurdacı esnaflarımızın kayıtlı olduğu Kayseri Pusatlı Köyü derneğimizi ziyaret ettik. Dernek başkanımız Mustafa Özyolu ve başkan yardımcımız Yusuf Selman Seyyar 9 ocak ta yapacağımız Esnaf odası seçimlerimizde Hemşeri derneğine kayıtlı esnaflarıyla Bizlere destek olacaklarını ilettiler. Kendilerine ve esnaflarımıza teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. Ankara Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın Rahmetli olan kardeşi İçin Taziye ziyaretinde bulunarak Başsağlığı dileklerimizi ilettik. Başkanımıza ve ailesine sabır diliyorum Mekanı cennet olsun, TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir Akgül ziyaret ederek Esnaf kredilerimizle ilgili Dilek ve temennilerinizi ilettim. Kendilerine Esnafım adına Teşekkür ediyorum. İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy u ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ak parti Genel sekreteri Ankara milletvekilimiz sayın Fatih ŞAHİN sanayimizde bizleri ve oto esnafımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyerek önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarımızı destek konusunda güzel bir olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Anadolu Medya Ödül Töreninde Eski Başbakanımız sayın Binali Yıldırım İletişim Başkanı sayın Fahrettin Altun Anadolu Medya Başkanı sayın Sinan Burhan ile günün anısına Büyükşehir Belediyemizin özel Kalem Müdürü abimiz sayın Yüksel Arslan’ı ziyaret ederek Genel anlamda Sanayilerimizde yapılacak hizmetleri konuştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Etiketler: oda ziayretleri,aoseo ziyaretleri