Her yeni dönem hizmete talibiz, ilginize teşekkür ederiz
Cumartesi, 22 Ocak 2022
Her yeni dönem hizmete talibiz, ilginize teşekkür ederiz
Ankara Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, her dönem oyunu artırarak bu dönemde büyük oy farkı ve verdiği güven ile Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığına tekara seçildi. Ankara Oto Sanatkarlar Odasının 39. Olağan Genel Kurulu Nazım Hikmet Kongre ve Toplantı Salonun da gerçekleşti. Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna İskitler bölgesindeki sorunun hızlı bir şekilde çözüme ulaşacağını, köprü ile ilgili deplase sorunun olduğunu bu durumun sürüncemede kalmayacağını ve en kısa zamanda gerekenlerin yapılacağını kaydetti. Seçimde bin 4 oy ile Arslanoğlu tekrar Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı oldu. Başkan Arslanoğlu konuşmasında: "Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odamızın 40. Olağan genel kurulu esnaflarımızın yoğun katılımlarıyla coşkulu bir şekilde tamamladık. Büyük oy farkıyla tekrar bizi seçen değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Genel kurulumuza Katılan Büyükşehir belediye Meclis üyelerimiz Kerem Erdem,Edip Balcı ATO komite üyesi İbrahim Ayhan oda başkanlarımız Nuri Kılıç, Fevzi Gündogdu mükerrem Korkmaz Rıdvan Aktaş Mehmet Çinkaya, Yalçın Karakoç, Yusuf Öztürk Tühob başkanı Kurtuluş Kara ve misafirlerimize teşekkür ediyorum Genel kurulumuza katılan,katılamayan oy veren,vermeyen Tüm Esnaflarımıza Teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize Oto esnafımız İçin Devam derken Bizlere desteğini duasını esirgemeyen Tüm Esnaflarımızdan Allah razı olsun" diye konuştu.
Etiketler: Ankara Oto Sanatkarlar Esnaf Odası 2022 seçimi,Başkan Arslanoğlu, 39. Olağan Genel Kurulu seçimi