Başkan Arslanoğlu Milletin Gündemini Değerlendirdi
Perşembe, 24 Şubat 2022
Başkan Arslanoğlu Milletin Gündemini Değerlendirdi

Milletin Gündemi programına Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu konuk oldu. Arslanoğlu esnafın zor zamanlardan geçtiğini belirterek doğalgaz ve elektrik faturalarından hükümetten destek istedi. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu MillethaberTv’de Milletin Gündemi programının konuğu oldu. Arslanoğlu, Trafik hasarlarında parça değişiminde üzerindeki parça orijinal ise orjinali ile değiştirilmesi ile genelgenin önemine dikkat çekti. Arslanoğlu, benzine yapılan zamlarla vatandaşların toplu taşımayı tercih ettiğinin altını çizen Arslanoğlu doğalgaz ve elektrik faturalarında sanayicinin zor durumda olduğunu ve faturalar konusunda hükümetten destek istediklerini söyledi. Usta bulmakta zorluk çektiklerini anlatan Arslanoğlu, bir belediye başkanının günlerce restoranda yemek yemesinin konuşulmasına tepki göstererek “bizim gerçek gündemimiz değil dedi.

Etiketler: Milletin Gündemi,Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası haber,Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası tv