English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Ankara Oto Sanatkarları Esnafı ve gündemimizi değerlendirdik
Pazar, 23 Temmuz 2023
Ankara Oto Sanatkarları Esnafı ve gündemimizi değerlendirdik

Ankara Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu gündemi değerlendiriyor. Türkiye 2. turda Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına giderken esnafın nabzını tutuyoruz. Ankara Oto Sanatkarlar Esnaf odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ile gündemi ve sektörü konuşuyoruz.

Ankara Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu Oto Sanatkarlarının sorunlarını gündeme getiriyor.

Mustafa Arslanoğlu: Ankara Oto sanatkarlarını TOGG’a hazırlıyoruz

Ankara Oto Sanatkarları esnaf odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu Ankara Oto sanatkarları esnafının yeni nesil otomobillere ve ülkemizin gururu yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a hazırladıklarını ifade etti. 23 Mayıs, 2023, Salı 14:00 yazdır yorum yaz font küçült font büyüt Abone ol Ankara Oto Sanatkarları esnaf odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu Ankara Oto sanatkarları esnafının yeni nesil otomobillere ve ülkemizin gururu yerli ve milli otomobilimiz TOGG’a hazırladıklarını ifade etti.

YETKİLİ SERVİSLERDEN AŞAĞI KALMAK İSTEMİYORUZ

Redaktör Haber’de canlı yayınlanan “Gündem Özel” programına katılan Arslanoğlu İbrahim Gökdemir’in sorularını yanıtladı. Ankara’da odalarına kayıtlı 6 bin oto sanatkar esnafının bulunduğunu belirten Arslanoğlu Ankara trafiğinde 2 milyon aracın bulunduğuna dikkat çekti. “Artık yeni bir döneme giriyoruz. Elektrikli araçlar var. TOGG yollara çıktı. Esnaflarımızı yeni nesil araçlara hazırlayacağız. Biz yetkili servislerden aşağı kalmak istemiyoruz. Onlarla rekabet içerisinde olmak istiyoruz. Esnaf odalarımıza büyük görevler düşüyor. Bizde bize düşen bu görevleri yerine getirmek için çabalıyoruz” dedi.

KOSGEB İLE ELEKTRİKLİ ARAÇLAR KONUSUNDA PROJELER GELİŞTİRİYORUZ

KOSGEB ve Esnaf Kefalet kooperatifleri vasıtasıyla oto sanatkar esnafının yeni nesil araçlara göre kendilerini geliştirmeleri noktasında finansman kaynağı sağladıklarına dikkat çeken Mustafa Arslanoğlu “KOSGEB ile elektrikli araçlar konusunda bazı projeler yaparak maddi açıdan esnafımıza destek olmasını sağlıyoruz. Bilgisayarlı tespit cihazlarında kodlamalar yapılıyor. Pek çok esnafımız zaten bunu yapıyor. Esnafımız Avrupa’da ki ustalarımız gibi değil, şöyle bir özelliği var esnafımızın. Bizim esnafımız herhangi bir parçanın taminire uğraşır. Günlerini harcar. Problemi çözmeye gayret gösterir. Esnaflarımız zehir gibidir. Çözemediği arıza yok. Bilmediği konuda yanında ki ustaya sorar. Bu konuda ustalarımız sürekli kendilerini geliştiriyor. Oto sanatkarlarımızın bu konuda iyi bir alt yapısı var.

TOGG KONUSUNDA PROJEMİZ VAR, HERKES KAZANACAK

İnsanlarımız otomobil alacağı zaman ustasına sorar. Ustanın eğer bildiği bir araçsa ustamızda önerir. Bizde yerli ve milli aracımız TOGG’u önereceğiz tabiki. Esnaf odası olarak TOGG konusunda bir projemiz var. Bunu Ankara’da ve Türkiye genelinde hayata geçirirsek hem esnafımız hem de otomobil kullanıcıları rahat edecek. Esnafımız daha bilinçli bu işten para kazanacak ve araç sahipleri de uygun bir şekilde faydalanacak. Burada Kazan kazan sistemiyle ülkemiz kazanacak. Seçimlerden sonra Sanayi ve Teknoloji bakanımızla görüşüp ülkemizin hayrına projemizi başlatmak istiyoruz

 

Kaynak: https://www.redaktorhaber.com/haber/mustafa-arslanoglu-ankara-oto-sanatkarlarini-togga-hazirliyoruz-20453

 

Etiketler: Oto Sanatkarlarının sorunları, oto sanatkarları gündemi,Oto Sanatkarları şikayet
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
19 + 28 =