English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Arslanoğlu 37.Başkan Oldu
Çarşamba, 23 Ekim 2013
Arslanoğlu 37.Başkan Oldu

17 Ocakta İvmedik OSB yönetim binasında Ankara Oto Sanatkârları Odası 37. genel kurul toplantısı yapıldı.

Genel kurul açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.

Üç listenin yarıştığı seçimde başkan adayları Şerafettin Kaya, Mustafa Arslanoğlu ve Hamza Ala üyelere hitaben konuşma yaptılar.

Daha sonra yapılan oylama sonucunda 23 yıllık mevcut başkan Sayın Şerafettin Kaya 401 oy Sayın Mustafa Arslanoğlu 427 oy ve Sayın Hamza Ala 99 oy aldı. Aldığı oy sonucunu gören Hamza Ala beklemeden salondan ayrıldı.

Oy çoğunluğunu alan Arslanoğlu 37. Ankara Oto Sanatkârları Odası Başkanı seçildi.

Oda tarihinde görülmemiş bir katılımla yapılan seçimde Mustafa Arslanoğlu konuşmasında oto sanatkârları odasının Anakaranın en büyük esnaf odası olduğunu fakat sorunu çözülmeyen tek oda olduğunu oda esnafımızın sorunlarını çözeceklerini ve bunun yanında oda esnafını rahatlatacak projeler olduğunu söyleyerek büyük bir coşku içinde konuşmasını bitirdi.

Sayın Şerafettin Kaya seçim sonrası yaptığı konuşmada ihtiyaç duyulduğu takdirde seve seve yardımcı olacağını, yol göstereceğini söyledi.

Yeni Başkan Arslanoğlu Şerafettin Kaya’ya teşekkür ederek Ankara oto sanatkârları odasını daha ileriye taşıyacağını esnafın her şeyi hak ettiğini söyleyerek esnafın sesi olacağını, tüm sorunlarını çözmek için gereken her şeyi yapacaklarını oto esnafına ve camiasına hayırlı olmasını söyleyerek 23 yıldır oda başkanlığını yapan Şerafettin Kaya’ya teşekkür ederek rakiplerini de tüm salona alkışlattı ve konuşmasını bitirdi. 26-01-2010

Oto Sanatkarlarında Seçim Heyecanı

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası'nda (AOSO) seçim heyecanı yaşanıyor.

Oda başkanlığına adaylığını koyan Mustafa Arslanoğlu, oto sanayi esnafıyla bir araya geldi. Yalnız bırakılan oto esnafına kanun kapsamında en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını belirten Arslanoğlu, "Sorun olmak için değil, çözüm olmak için geliyoruz." dedi. Arslanoğlu, konuşmasında oto sanayi esnafının sorunlarını dile getirirken, ekibiyle birlikte tüm sorunlara çözüm yolu bulunacağının da sözünü verdi. Arslanoğlu, oto esnafını bilgilendirme ve eğitme kurslarını sanayi bölgesine yakın yerlerde gerçekleştirerek kursların amacına ulaşmasını sağlayacaklarını belirterek, sanayi sitelerinde tam donanımlı arıza tespit cihazları ve teknik elemanlar bulundurulacağını kaydetti. Sanayi esnafının her türlü sorun ve ihtiyaçları için oda olarak birlikte hareket ederek ilgili kurum ve kuruluşlarla bir araya gelineceğinin altını çizen Arslanoğlu, odaya ait bir sosyal tesis yapacaklarını, ayrıca oda üyelerinin araçlarının şehir merkezinde arızalanması durumunda ücretsiz çekeceklerini söyledi. 23 Kasım 2009

Etiketler: aoso, ankara esnaf odası, başkan, seçim,genel kurul
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
45 + 39 =