English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
Vali Yüksel’e Ziyaret
Salı, 22 Ekim 2013
Vali Yüksel’e Ziyaret

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyarette bulundu.

Oto Sanatkarı üyelerinin yaşadığı sıkıntıları aktaran Başkan Arslanoğlu, “ Ankara valiliği tarafından şehir içinde çalışan oto işletmelerin şehir dışındaki sanayi sitelerine taşınması kararının ardından esnaf şehir dışındaki sanayi sitelerinde çalışmaya başladı. Ne yazık ki şuan şehir içinde otomotiv üzerine kaçak olarak çalışan kişilerin sayısı günden güne artmaktadır. Yasal olarak çalışmaması gereken bu işyerlerin bir an önce kaldırılması gerekmektedir. Sanayi sitelerine taşınan esnafım devletine vergisini verirken, bu kaçak işyerleri vergi vermemektedir. Sanayi sitelerine atılan hurda araçların kaldırılmasını istiyoruz.” dedi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel Ankara esnafının her zaman yanlarında olduğunu hatta yapılan projeler ile bire bir takip ettiklerini vurgulayan Vali Yüksel, en kısa zamanda odalarımızla da işbirliği yapılarak sorunların çözülme noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını anlattı. 08 Şubat 2011

Etiketler: ankara valisi, oto sanatkarları esnaf odası ziyaret
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
4 + 8 =