Hazine Müsteşarlığı Ziyaret
Hazine Müsteşarlığı Ziyaret

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, Başkan Vekili Kazi Karataş, yönetim kurulu üyeleri Kefalettin Çataloğlu, Fahrettin Araz, Fuat Özkan ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı - Dr. Hüsnü TEKİN’e  makamında ziyaret ettiler.

Başkan Arslanoğlu Ankara’da faaliyet gösteren Otomotiv üzerine çalışanların bağlı Esnaf Odası olduklarını Oto sanatkarları esnafı için her kurumdan destek istediklerini bu ziyaretle de Sanayi ve Ticaret Bakanlığından destek almak, esnaf üzerinde sıkıntılar bulunan konuları dilekçe halinde sayın Hüsnü Tekin’e getirdiklerini söyledi.

Müsteşar Yardımcısı - Dr. Hüsnü TEKİN dilekçeyi kabul edip konu ile ilgili birimleri arayıp gerekli görüşme yaptıktan sonra Oda yönetimine aktardı. Gerekli bazı konular için ise gerekli birimlere yönlendirdi.

Başkan Arslanoğlu küçük esnafın zor günler yaşadığını ve bunun çözüm olarak da desteklenme gerektiğini KOSGEB tarafından Küçük esnafımız için destek olarak ne zaman kredi imkanı sunulacak dedi.

Müsteşar Yardımcısı Dr. Hüsnü TEKİN Bakanımızla bu konuyu görüşüp esnafın yüzünü güldürecek destek için hemen girişimlere geçileceğini böylelikle piyasalarda olumlu artışların yaşanacağını bizlere aktardı. 22 Nisan  2011

Günümüzde zor ayakta durmaya çalışan küçük esnafımız oto sanatkarlarının, sigorta şirketleri tarafından maruz kaldıkları sıkıntılar Ankara ilinde değil, Tüm Türkiye de çalışan oto sanatkarları esnafının da ortak sorunudur.

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa ARSLANOĞLU; “Sigorta şirketlerinin yaptığı haksız uygulamaları Devlet Bakanımız Ali BABACAN’a bizzat anlatım. Yaptığımız yazışmalar ve görüşmelerin sonucunda Hazine Müsteşarlığı’nda Türkiye Sigorta ve Reasürans şirketleri Birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu ve Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası yetkililerinden en az 2 kişinin katılımı ile 28.02.2011 tarihinde toplantı gerçekleştirilecektir. Bu sıkıntılar tüm Türkiye’yi ilgilendirmektedir. Oto Sanatkarları Esnaf Odası olarak girişimlerimiz sayesinde tüm yetkili kişilerin toplanıp gerçekleştirilecek olan bu toplantıda Türkiye’deki tüm Oto Sanatkarları Esnafını temsil edeceğiz ve hakkımızı arayacağız.

Her şeyin eskisi gibi olmayacağını, büyük balığın küçük balığı yutar mantığını güden şirketlerinde artık karşılarında durup hakkımız olan ne varsa alacağımı buradan Tüm Esnafıma duyurmak istiyorum. Küçük esnafın üzerinden çıkar oluşturan ve ekmeğini elinden alanlarında artık hesap sorulma zamanı gelmiştir.” dedi. 23 Şubat 2011

Etiketler: Hazine Müsteşarlığı,ürkiye de çalışan oto sanatkarları esnafı